PARHAAT VAIHTOAUTOKaUPAT TEHDÄÄN MEILLÄ!

Eri elämäntilanteisiin sopivat, hyväkuntoiset ja tarkastetut vaihtoautot Turusta

Muutetaan yhdessä käsityksesi autokaupasta!

Meillä on asiakaspalautteiden perusteella alueen siisteimmät vaihtoautot. Autotalon eri tiimit huolehtivat siitä, että Sinä ja perheesi saatte parhaan vastineen rahoillenne. Toimintaperiaatteemme perustuu siihen, että yhdistämme parhaat tekijät ja tehokkaimmat työkalut samaan työpisteeseen. Toimimme asiakaslähtöisesti tarjoamalla oikeaa autoa oikeaan elämäntilanteeseen ja samalla kilpailutamme kanssasi eri rahoitus- ja vakuutuspaketteja löytääksemme juuri sinulle parhaan vaihtoehdon.

Lopputuloksena on tyytyväinen asiakas, jota on kunnia palvella myöhemmässä vaiheessa talon kaikissa palvelumuodoissa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin muutetaan yhdessä käsityksesi autokaupasta.

Tutustu vaihtoautovalikoimaan

Otatteko autoja vaihdossa?

Eri elämäntilanteessa tarvitaan erilainen kulkuväline, siksi vaihtokauppa on oikea kauppatapa. Meillä autoalan ammattilainen palvelee sinua positiivisella asenteella ja auttaa löytämään oikean vaihtoehdon. Samalla otamme autosi vaihdossa ja hoidamme paperityöt luottamuksellisesti ja ammattimaisesti.


Oletko myymässä?

Ostamme jatkuvasti vuosimallien 2005–2015 henkilöautoja jälleenmyyntiin. Lunastamme loppuvelan ja vaihdamme sekä halvempaan että kalliimpaan autoon. Meillä voit luottaa siihen, että autokaupat onnistuvat aina kaikilta osin.


Myy autosi nopeasti ja helposti! Lue lisää

Varaa aika esittelyyn ja koeajoon

Varaa aika autoesittelyyn ja koeajoon etukäteen, niin varmistamme, että myyjä ja auto ovat paikalla. Tervetuloa tutustumaan vaihtoautojen valikoimaan

Sherif Cars Automyynti Itäharju

Vaihtoautot, Autohuolto, Rengasmynti Turku

 

Aukioloajat
ma-pe klo 8–17
la klo 10-14

puh. 02 4686240