Työpaikkailmoitus

Yrityslaajennuksen myötä kasvatamme kapasiteettia ja siksi olisi tarjolla kahdelle autoasentajan paikkaa. 

Haemme autoasentaja suorittamaan seuraavat työtehtävät:  

  • Määräaikaishuollot  

  • Katsastustarkastus ja -korjaustyöt 

  • Alustan- ja jarrujen huolto ja korjaustyöt 

  • Rengastyöt 

Vastuu alueesi on hoitaa laadukkaasti ja tehokkaasti sinulle ohjatut työt, sillä olemme kansainvälistä AD –autokorjaamoketjua, jossa myönnämme kaikilla meillä suoritetuilla töille kahden vuoden kansainvälisen takuun. Tehokkaan ja erittäin kattavan AD –varaosalogistiikan johdosto saamme päivittäin laadukkaita ja OEM –numeroiden perusteella oikeita varaosia, jotka helpottavat ja tehostavat korjaamotoiminnan.  

Tarjoamme viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön sekä asianmukaisen työvaatetuksen. Huolehdimme henkilökunnasta yksilönä ja huomiomme erityistarpeet.  

Teemme tiivisti yhteistyötä erilaisten koulutusorganisaatioiden kanssa ylläpitääksemme henkilöstön osaaminen ajan tasalla. Jokaisen henkilöstön koulutustarpeet kartoitetaan ja koulutetaan sen mukaisesti. 

Käytössämme on erilaisia teknisen tuen apuvälineitä, joiden avulla suoriudumme hankalimmista tehtävistä. Henkilöstön käytössä on nykyaikaiset ja työtehtäviin asianmukaiset työvälineet.  

Odotamme sinulta riittävää korjaamokokemusta edellä mainituista töistä. Tuloksellista työsuoritusta ja asiakastyytyväisyyttä mitataan ja siitä palkitaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, palkkaus TES -mukaan  

Autotalo Sherif on täyden palvelun autotalo, joka on perustettu Turussa 2007. Yritys on kehittynyt vuosien varrella yksi alueen merkittävimpiä autoalan toimijoita. Yritys työllistää keskimäärin 10 alan ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Korjaamoasiakkaita palvellaan neljän nosturin hallissa ja kahden työjohtajan voimin. Liikkeemme sijaitsee vilkkaassa Itäharjun alueella keskustan tuntumassa. Merkkiriippumattomassa autotalossa myymme ja huollamme kaiken merkkisiä autoja. Visiomme on olla edistynyt ja nykyaikainen autotalo, jossa rakennetaan kestävää ja pitkäjänteistä suhdetta sekä henkilöstöön että asiakkaisiin.  

Työhakemusta voit täyttää: https://goo.gl/forms/0dthFXHgDGw3Ygn32  

Lisätietoja työtehtävästä antaa Autotalon johtaja Amir Kheder, 0400775576 amir.kheder@sherifcars.fi Viimeinen hakupäivä 30.11.2018