Tuulilasin vaihto ja korjaus

Kiveniskemä kannattaa korjata heti

Tienpäällysteestä irronneet kivet, hiekoitushiekka tai nastarenkaista tippuneet nastat vaurioittavat tuulilasia helposti. Sherif Cars hoitaa tuulilasien vaihdot ja korjaukset ammattitaidolla. Toimipisteemme sijaitsevat Turun Itäharjulla ja Orikedolla.

Miksi tuulilasi pitää korjata tai vaihtaa?

Huonosti liimattu tai haljennut tuulilasi on turvallisuusriski. Se heikentää lasin näkyvyyttä esimerkiksi auringonvalon tai vastaantulevan auton valojen häikäistessä. Kulunut lasi voi aiheuttaa myös auton hylkäyksen katsastuksessa.

Tuulilasi toimii kantavana osana nykyaikaisten autojen korirakenteessa. Vaurioitunut lasi heikentää autokorin lujuutta, koska se ei kestä ehjän lasin tavoin rasitusta. Turvallisuus heikkenee etenkin törmäys- ja ympäriajotilanteissa, joten tuulilasin vaihto kannattaa tehdä heti.

Missä tuulilasi kannattaa vaihtaa ja miksi?

Tuulilasi kannattaa aina ehdottomasti vaihtaa ammattiliikkeessä, jossa välineet ja osaaminen ovat kohdallaan. Sherif Cars on 123Tuulilasi-ketjuun kuuluva asennuspiste. Ketjun toiminta perustuu volyymiin ja tehokkaaseen toimintaperiaatteeseen. Siksi pystysmme tarjoamaan aina saman lasin ja työn kuin muualla mutta halvemmalla.

Kysy tarjous tuulilasin vaihdosta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää